duminică, 27 mai 2012

They win in our hearts.!=:)

     Eurovisionul e o mare facatura!!! De ce ? Pai in primul rand Jedward s-au CLASAT PE LOCUL 19 CU DOAR 46 DE PUNCTE.Si credeti-ma ,nu e ca si cum n-ar fi votat nimeni pentru ei.Pe Twitter cel putin era o nebunie totala.
     Toti fanii erau in extaz.Pana si noi ,fanii romani am votat de mai mult de o data,si nici macar un punct nu le-am oferit.(In plus cei de la UTV au scris pe facebook cum ca OFERA VOTUL LOR fratilor Jedward,iar evident cometariile rele nu au ezitat sa apara insa am vazut si multe cometarii de bine.).
Insa nici eu si nici ceilalti 600.000 si ceva de fani nu -si dau seama cum au primit atat de putine puncte la cati fani Jedward sunt.
     Si daca de la Rusia si Germania n-au primit nimic(desi atunci cand s-au anuntat punctele prezeantatoarea din Germania avea in spate steagul Irlandei fluturand...)de la Romania  ce te mai puteai astepta?Adica singura chestie e ca juriului nu i-a placut deloc melodia in asa fel incat nici macar toate punctele primite nu puteau compensa notele acordate de ei.
     Ma simt asa de rau pentru ei.Adica isi pusesera toata increderea in noi si putem zice sa i-am dezamagit.Adica au luat locul 19 acum,cand au de 3 ori mai multi fani ca anul trecut cand au luat locul 8.Ce naiba e cu lumea asta?Si show-ul mi se pare mult mai frumos decat cel de anul trecut si tot au fost clasati mai jos.Dar nu trebuie sa regretam nimic.Nici macar nu regret ca i-am votat.Nu am de ce sa regret odata ce acele voturi au fost pentru Jedward.Trebuia si eu sa le ofer ceva la cat de multe lucruri ne-au oferit ei noua,nu?SUNTEM NISTE FANI CE NU ISI LASA GEMENII LA GREU SI NE MANDRIM CU ASTA!:))
     Dar pana atunci sa iesim din toata zarva asta cu Eurovizionul si sa ne gandim putin la video-ul cu 600k followers care va urma.Nu-i asa ca deja va salta inima de bucurie?:>



Peace out,Kate;x

Un comentariu:

  1. Au fost minunati ^^ Chiar daca la Eurovision au iesit pe locul 19 in inima mea au fost mereu castigatori :x I-am votat de vreo 6 ori si am observat ca voturile nu corespund cu realul :-s Imi pare rau pentru ei :( Dar...eu sunt mandra ca sunt FANA JEDWARD deoarece a fost cea mai tare melodie EVER si va fi , chiar daca ceilalti au avut preferati ^^

    RăspundețiȘtergere