vineri, 25 mai 2012

Jedward Puzzle!

Hei ,uitati ce am fauct eu pentru Jedward(sau fanii Jedward).Deci eram pe net si cautam jocuri si cam toate erau plictisitoare si am zis sa fac un puzzle si ma gandesc "-Immm cu ce personaj sa fac puzzle-ul?Im da One Direction"(stiind ca nu voi gasi niciodata cu Jedward).Asa ca,cauta pe internet intru pe primul site fac puzzle-ul si vad mai sus ca pot sa fac un puzzle cu ce vreau si ma apuc.Pun o poza oarecare cu mine si Kate si e ok.Apoi normal hai sa fac cu John si Edward pentru ca nimeni nu a facut asta pana acum si sa gasesc jocul acela pe internet. Cam asa a iesit(penibil,dar acum Jedward au puzzle online?Au:P)  Jedward puzzle
Alte jocuri sincer fara noima... Nu am ajuns la sfarsitul jocului...WTH? alt joc... care nu e joc,dar na..  Jedward...   si mai stiam un joc,enervant in care personajele nu semanau cu John si Ed.
Ok enjoy voi mai face si alte puzzle si daca vreti sa le vedeti tot pe acel site scrieti Jedward si trebuie sa le gasiti.Si nu uitati votati pentru Jedward la Eurovision.

Peace out
*:Johanna:*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu