marți, 16 octombrie 2012

HAPPY B-DAY DEAR JEDWARD!

   21 ! 21   !!!!Atatia ani implinesc azi gemenii nostrii! Voi va dati seama?Adica cand au devenit cunoscuti la X Factor aveau 18 ani (17 ani mai bine zis pentru ca auditiile se tineau in vara deci inainte de Octombrie.) si erau asa de adorabili si tineri(nu ca acum nu ar mai fii...) si acum deja au trecut 3 ani de cand nebunia Jedward a inceput.
   Atunci erau numai niste adolescenti necopti...Suna cam ciudat dar e adevarat.Nu aveau acelasi corp si nici aceeasi fata...si poate nici aceeasi nebunie insa acum sunt total diferiti.Stapani pe sine si ...ei bine, parca mai putini nebunatici sau nu stiu ,asta mi se pare mie.Adica acum incearca sa para mult mai maturi.De exemplu comparati videoclipul de la Bad Behaviour si Girl like you.Da ,poate o sa ziceti ca sunt melodii diferite insa eu puneam la pariu ca la Girl like you videoclipul o sa fie mult mai haios si ...nebunatic...(Ahh..folosesc cuvantul asta de prea  multe ori.) cand de fapt nu e chiar asa.
Mda...stiu...pe masura ce cresc se maturizeaza si li se duce nebunia.Insa acum parca incearca cam tare sa se promoveze(da...asta e scopul lor insa cand nu erau chiar asa de populari vorbeau o gramada cu fanii si chiar radeam minute in sir la ce video-uri puneau pe JEDWARDTV.)
   Ahhh....Gemenii nostrii cresc,nu-i asa?Si eu inca nu pot sa ma obisnuiesc cu ideea ca ei au 21 de ani.
Acum insa trebuie sa ne pregatim pentru ca vor urma o gramada de video-uri cu ''Happy b-day Jedward!'' in toate limbile posibile.Twitter-ul va cadea si Google-ul va fi  inebunit de atatea poze de la fane.Mda...cam asta se intampla cu fanii Jedward pe 16 Octombrie.Iar pe 17 toti incep sa se mire cum a trecut asa de repede timpul si apoi nu mai vorbesc despre asta un an pana se reapuca din nou de trimis mesaje catre gemeni.

Deci, daca cumva va numarati si voi printre cei care vor sa le ureze baietilor La multi ani si cumva ati facut un video sau cateva poze etc. puteti sa ne trimiteti si noua un link...daca vreti...Sunt foarte curioasa.

Aaaa...si am uitat sa zic ceva dar sunt sigura ca o sa intelegeti  deci :BRACE YOURSELF...THE HAPPY BIRTHDAY YEARBOOKS ARE COMMING...
Nu stiam altfel cum s-o zic...deci.

Happy b-day JEDWARD!
Si pentru ca nu am gasit vreo imagine mai semnificativa cu Jedward si un tort de zi de nastere am decis ca mai mult v-ar incanta o poza mai ''goala'' .Va stiu eu,minti diabolice...Peace out ,Kate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu