vineri, 15 iunie 2012

Let's promote Jedward in our country!

Aceasta postare ar trebui sa fie una speciala fiindca este cea cu numarul 100.
Si pentru a o face si mai speciala am decis sa va informez si pe voi in legatura cu "Promovarea noului album".De curand gemenii au tot scris pe twitter si ne-au tot rugat pe noi,fanii sa incercam sa le facem melodiile cat mai cunoscute in tarile celelalte.Iar fiindca noi suntem niste fani buni si ascultatori vom incerca pe tot posiblilul sa le facem visul sa se indeplineasca(de parca n-am fi facut asta pana acum...).
Iata un link prin care vi se explica cam ce ar trebui sa faceti.
http://www.twitlonger.com/show/hrhj01
Si dupa cum am mai spus probabil ,noi doua cel putin am incercat inca de acum de mai bine de un an sa-i facem cunoscuti pe Jedward la noi in tara.Am trimis zeci de mail-uri la diferite reviste pentru adolescenti,am informat pe toata lumea din jurul nostru de existenta asa numitilor"gemeni cu freze ,Jedward" si am scris si mail-uri la cateva posturi de radio insa dupa cum probabil va-ti dat seama nu prea a functionat partea cu radio-urile.
Poate de data asta,cand numarul de fani s-a marit vom avea mai mult succes si poate vom fi si noi mai laudati in fata celorlalte comunitati de fani din afara.


Peace out,Kate;x

3 comentarii:

  1. Felicitari pentru blog! E dragut! Faine poze! (cea cu epic jepic e sooo cooooool!)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim mult!
      Chiar ne bucuram ca cineva ne apreciaza...

      Ștergere
  2. Of course ca va apreciaza! :P Uite ce au postat fratii Jedward pe Twitter... "What countries do you want us to come 2 and do Young Love cd signings ? Contact universal or universal in your area and let them know" , hihi

    RăspundețiȘtergere